Kokosruder med kokosglasur
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Indsendt : Red : |
|
|
Til dejen piskes æggene til en tyk æggesnaps med sukkeret, og heri kommes det smeltede smør, men afsvalede, smør sammen med mælken og vaniljesukkeret. Når dette er rørt i dejen, blander de mel, bagepulver, kokosmel, citronskal og saft i, og dejen røres sammen. Hældes i en aflang lille bradepande, hvori ligger bagepapir, formen skal være ca. 25x35 cm. Bager på nederste rille på en rist ved 200 grader C i 12-15 minutter, til kagen er bagt næsten færdig.
Så er i mellemtiden glasuren færdig. De kommer alle 5 ingredienser i en gryde og lader det lige varme op til kogepunktet. Så er glasuren færdig til at smøres ud over kagen, der nu kan flyttes op på den mellemste rille og bager færdig her i ca. 10 minutter, til glasuren er gyldenbrun. Når kagen er afsvalet, skæres den ud i mindre stykker. Skønne kager, der egner sig mindre godt til at fryse, da glasuren bliver våd. |
|
Opskriften er vist 9896 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne