Kaspers Bradepandekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel, kakao, natron og sukker blandes. Den smeltede margarine og de øvrige ingredienser røres i.
Dejen hældes i en stor smurt bradepande (40x30 cm.) eller 2 små. Bagetid ca. 45 minutter ved 175 grader C. alm. ovn. Pålægschokoladen lægges på den varme kage. Kagen skæres i firkanter. |
|
Opskriften er vist 113160 gange,
og udskrevet 2093 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (50 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-10-24 10:59:12 Kan den fryses med pålægschokolade? sussi - 2017-12-14 22:46:48 Nogen der ved om dette er en skære fast kage? Skal skære den til juletræer Dorthe Svejstrup - 2015-08-19 07:56:01 Det er en meget lækker kage og holder sig frisk i lang tid :-) jeg har prøvet at putte nougat stykker i og så i muffins forme og nøj det var lækker :-) Heidi - 2014-07-18 12:56:10 Mega nem kage og alle børn elsker den. Holder sig frisk i flere dage. Bruger glasur i stedet. Pewdiepiefan - 2013-06-13 20:15:50 Jeg synes ikke der skal bestemmes om jeg skal skære kagen i firkanter eller ej. Hvis jeg vil skære min kage ud i stjerner, så gør jeg det. Gitte - 2012-09-20 14:22:56 Hos os hedder den Marianne-kage og den er ALTID et hit. Her er der tale om en ordentlig chokoladekage og ikke en af de typer, hvor der er et par skefulde kakao i. Glasur rørt med appelsinskal og -saft er blevet fast bestanddel hos os. Bedste chokoladekage - punktum ;-) mie - 2012-05-02 12:02:46 den er fantastisk!! er altid et sikkert hit!! Christine - 2009-06-29 14:42:32 Kagen er super lækker! Og juicen gør trikket! Mine venner har aldrig klaget over den... "Det er den bedste chokoladekage jeg nogensinde har smagt" Røg det ud af munden på min veninde da hun havde spist det 3. stykke. ;)Jeg laver den tit til at tage med til fredagshygge i skolen. Ps. chokoladestykker vil gøre den 110% i stedet for 100% anonym - 2008-08-24 13:24:18 Den er extra god med lidt revet appelsinskræl og hakket chokolade... Og så ingen pålægchokolade på, men gerne lidt glasur, rørt op med appelsinsaft... Pernille - 2008-04-25 09:13:02 Den er så lækker og altid et hit uanset hvor den medbringes - jeg er også en af dem der har bagt den rigtig mange gange. Anette - 2005-01-01 01:01:01 Har bagt den 100 gange, den er altid et hit! Putter gerne mere kakao i, har aldrig hørt nogen klage, heller ikke fra børn, tværtimod! Appelsinjuicen gør, at den kan holde sig saftig i flere dage. Supernem og lige til at gå til. marianne - 2005-01-01 01:01:01 tung og klæberig qvalitet - 2005-01-01 01:01:01 Efyter min mening er 100 g kakopulver alt for meget. Smage bliver meget "mørk" og bitter, især for børn. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne