Kaspers Bradepandekage

Kaspers Bradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 15 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kaspers Bradepandekage, billede 4 Kaspers Bradepandekage, billede 1 Kaspers Bradepandekage, billede 2 Kaspers Bradepandekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
5 dl. Appelsinjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Pynt:
80 gram Pålægschokolade mørk 1 "plade" pålægschokolade vejer ca. 12.5 gram
 
Opskrift:
Mel, kakao, natron og sukker blandes. Den smeltede margarine og de øvrige ingredienser røres i.

Dejen hældes i en stor smurt bradepande (40x30 cm.) eller 2 små. Bagetid ca. 45 minutter ved 175 grader C. alm. ovn.

Pålægschokoladen lægges på den varme kage.

Kagen skæres i firkanter.





karakterer:
Opskriften er vist 113160 gange,
og udskrevet 2093 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (50 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 22990 (5473 kcal)
KJ pr. Pers. 1532 (364 kcal)
Vægt ialt 1865 gram
Vægt pr. Pers. 124 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1232 KJ (293 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 12.9 gram
Kulhydrat 40.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-10-24 10:59:12
Kan den fryses med pålægschokolade?

  -   2017-12-14 22:46:48
Nogen der ved om dette er en skære fast kage? Skal skære den til juletræer

  -   2015-08-19 07:56:01
Det er en meget lækker kage og holder sig frisk i lang tid :-) jeg har prøvet at putte nougat stykker i og så i muffins forme og nøj det var lækker :-)

  -   2014-07-18 12:56:10
Mega nem kage og alle børn elsker den. Holder sig frisk i flere dage. Bruger glasur i stedet.

  -   2013-06-13 20:15:50
Jeg synes ikke der skal bestemmes om jeg skal skære kagen i firkanter eller ej. Hvis jeg vil skære min kage ud i stjerner, så gør jeg det.

  -   2012-09-20 14:22:56
Hos os hedder den Marianne-kage og den er ALTID et hit. Her er der tale om en ordentlig chokoladekage og ikke en af de typer, hvor der er et par skefulde kakao i. Glasur rørt med appelsinskal og -saft er blevet fast bestanddel hos os. Bedste chokoladekage - punktum ;-)

  -   2012-05-02 12:02:46
den er fantastisk!! er altid et sikkert hit!!

  -   2009-06-29 14:42:32
Kagen er super lækker! Og juicen gør trikket! Mine venner har aldrig klaget over den... "Det er den bedste chokoladekage jeg nogensinde har smagt" Røg det ud af munden på min veninde da hun havde spist det 3. stykke. ;)Jeg laver den tit til at tage med til fredagshygge i skolen. Ps. chokoladestykker vil gøre den 110% i stedet for 100%

  -   2008-08-24 13:24:18
Den er extra god med lidt revet appelsinskræl og hakket chokolade... Og så ingen pålægchokolade på, men gerne lidt glasur, rørt op med appelsinsaft...

  -   2008-04-25 09:13:02
Den er så lækker og altid et hit uanset hvor den medbringes - jeg er også en af dem der har bagt den rigtig mange gange.

  -   2005-01-01 01:01:01
Har bagt den 100 gange, den er altid et hit! Putter gerne mere kakao i, har aldrig hørt nogen klage, heller ikke fra børn, tværtimod! Appelsinjuicen gør, at den kan holde sig saftig i flere dage. Supernem og lige til at gå til.

  -   2005-01-01 01:01:01
tung og klæberig

  -   2005-01-01 01:01:01
Efyter min mening er 100 g kakopulver alt for meget. Smage bliver meget "mørk" og bitter, især for børn.