Ungarsk risret (stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i terninger og kom dem i stegesoen. Drys salt og paprika over. Halver peberfrugterne og skær dem i stimler og læg dem på kødet. Drys risene over og hæld vandet ved. Kom salt på og bland det hele i stegesoen. Steges ved 220 grd. i ca. 1 1/2 time.
Ca. 15 minutter inden retten er færdig drysses parmesanosten oven. Lige inden servering drysses der med lidt paprika over retten. |
|
Opskriften er vist 22812 gange,
og udskrevet 484 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne