Karolines bradepandekage med smørcreme
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Smørret piskes blødet med sukker heri de hele æg. Bland kakao og melet med bagepulver samt vanillesukker skal røres i med en ske sammen med mælk og den kogende kaffe. Dejen fordeles i en meget velsmurt bradepande, ca. 35x25 cm, og bager på nederster rille ved 200 grader i 45-50 minutter.
Afsvaler. Tages ud af bradepanden, det er nemmest at vende den omvendt ud. Når kagen er kold, flækkes den og lægges sammen med den sammenpiskede chokoladesmørcreme, trykkes godt sammen og stilles koldt. Overtrækkes med glasur og kan pyntes, hvis de vil, med hakkede mandler eller også med kokosmel. Kagen kan fryses- uden glasur, men gerne med smørcreme. Tips: Men du kan også spare kakaoen til glasuren og anvende en lys glasur af 250 g flormelis, lidt vin, rom eller appelsinsaft |
|
Opskriften er vist 28334 gange,
og udskrevet 534 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2010-12-16 16:20:09 den smager jo ikke af andet end smør og sukker, den smørcreme der X( nina - 2007-03-05 22:09:06 den lyder rigtig god den seje pige - 2005-01-01 01:01:01 der er for mange æg og sukker i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne