Kanelkage med banan

Kanelkage med banan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Banan

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.smør
150 g.Brun farin
2 æg
3 modne bananer
200 g.hvedemel
1 tsk.kanel
1 tsk.bagepulver
50 g.valnødder
 
 Drys:
 flormelis
 
Opskrift:
Rør fedtstof og farin godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Mos bananerne og rør dem i. Bland mel, kanel og bagepulver og rør det i dejen med let hånd. Tilsæt hakkede valnødder. Kom dejen i en bradepande ca. 20x25 cm. Bag kagen ca. 45 minutter ved 175 grader. Sigt et tyndt lag flormelis over.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Opskriften er vist 21984 gange,
og udskrevet 662 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-04 16:48:41
Kagen er rigtig god, men vi brød os ikke om at røre farin og smør sammen.. Men det endte med et godt resultat, da vi hoppede over valnødderne:D Mums!.

  -   2005-01-01 01:01:01
da jeg sprang valnødderne over og kom lidt mere kanel i var den perfekt! den er god til børn..