Kanelkage med banan
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
|
|
Rør fedtstof og farin godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Mos bananerne og rør dem i. Bland mel, kanel og bagepulver og rør det i dejen med let hånd. Tilsæt hakkede valnødder. Kom dejen i en bradepande ca. 20x25 cm. Bag kagen ca. 45 minutter ved 175 grader. Sigt et tyndt lag flormelis over.
|
|
Opskriften er vist 21984 gange,
og udskrevet 662 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Zenia&Michelle - 2009-04-04 16:48:41 Kagen er rigtig god, men vi brød os ikke om at røre farin og smør sammen.. Men det endte med et godt resultat, da vi hoppede over valnødderne:D Mums!. Mariann - 2005-01-01 01:01:01 da jeg sprang valnødderne over og kom lidt mere kanel i var den perfekt! den er god til børn.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne