Kanelkage med glasur 3 (Bradepandekage)
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Indsendt : Red : |
|
|
Mel, natron, kanel, sukker og kærnemælk blandes. Smørret smeltes, alle ingredienser blandes godt sammen, og dejen hældes i en smurt bradepande og bages ved 200 grader C i ca. 20 minutter, afhængigt af dejens tykkelse.
Glasuren laves, mens kagen bages. Smørret smeltes og blandes med flormelis og kakao. Ægget tilsættes under kraftig omrøring. Glasuren smøres på, lige når kagen er taget ud af ovnen. Tips: Den er særdeles velegnet til frysning. |
|
Opskriften er vist 38013 gange,
og udskrevet 1124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2011-10-28 19:24:33 Supernem og lækker kage. Der bliver faktisk en MEGET stor kage. God flere dage efter. Frk. P - 2008-02-24 19:10:34 Når der står velegnet til frysning, er det så med glasur på ? oder ? .. lise - 2007-10-11 15:04:41 meget god kage, dejlig blød og er også blød dagen efter! simon - 2007-01-07 16:57:04 vildt goddddd anonym - 2005-01-01 01:01:01 ægget må godt være pasteuriseret evt. 2 æggeblommer Nicklas Christoffersen - 2005-01-01 01:01:01 meget godt!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne