Kanelkage med glasur 2 (Bradepandekage)
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres godt sammen. Herefter kommes mælken i. Bland mel, kanel og natron, tilsæt det i til sidst. Rør dejen godt.
Kom den i en smurt bradepande. Bages i en varm ovn ved 200 grader C. ca. 30 min. Kagen afkøles lidt og overtrækkes med glasuren, der røres af ovennævnte ingredienser. Kagen pyntes evt. med hakkede nødder og skæres i passende skiver. Hvis man bruger den store bradepande fra komfuret, dobler man op til 1 l. kærnemælk. |
|
Opskriften er vist 35430 gange,
og udskrevet 891 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer sophia, line, helene og amanda - 2010-05-31 15:56:58 DET ER VORES YNDLINGSKAGE 4-EVER! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemmerlig :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! love that caaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaake. Emma - 2009-08-27 08:17:02 Simpelthen verdens bedste kage ! mini - 2007-10-16 10:05:19 det er en udmærket kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne