Kanelkage med glasur (Bradepandekage)
Hovedingrediens : Krydderurter - Kanel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 893661 gange,
og udskrevet 15907 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (585 stemmer) |
|
Kommentarer Maria - 2021-11-25 19:23:41 Kan man bruge margarine til glasuren istedet for smør? Julie - 2019-09-12 11:40:38 Man kan godt bruge alm. mælk, men så skal man bruge bagepulver i stedet for natron :) Sara - 2019-03-13 08:21:05 Flere spørger om man kan bruge "almindelig " mælk i stedet for kærnemælk. Det kan man ikke når man bruger natron, så skal det være kærnemælk. Lisanette - 2018-09-29 21:49:50 Jeg bruger dobbelt så meget kakao i glasuren. Det siger opskriften fra et ugeblad fra 80'erne nemlig - ellers er det hele det samme. Så bager jeg den lidt længere, ved lidt lavere temperatur. Desuden blander jeg alle de små tørstoffer i sukkeret, ikke melet. Og sukkeret kommer i den varme smør. Jeg holder glasuren varm i gryden til alle ingredienserne er smeltet, og glasuren er jævn. De er min default kage og har været det siden 1999. Jeg kan bare aldrig helt huske alle mål. Mia - 2018-09-02 15:56:23 Bedste opskrift . Og bedste kage ! Mums siger vi bare Julie - 2018-08-13 19:44:46 Kan dejen med fordel røres sammen aftenen forinden ? Bendedikte - 2018-06-25 12:47:40 Den smager rigtig godt men kan man godt bage den uden kærnemælk og så fx minimælk Lotte - 2018-05-25 21:06:23 Jeg elsker virkelig denne kage meget og spiser den personligt hvergang den kommer på kage bordet med en dejlig kop kaffe Joan - 2018-01-08 17:48:19 Bagetid: 180 grader - varmluft - ca. 40 min. så er den færdig. Kunne se nogen har brummet lidt over, at der står i opskriften, at den skal have en halv time ved 200 grader alm. ovnvarme. Kristina - 2017-11-28 19:08:33 Har bagt kagen mange gange, den er så lækker. Børnene har haft den med i skole til festlige lejligheder. Den skal have en time i ovnen og jeg har frosset rester flere gange, så det kan man sagtens😀 Vibeke - 2017-11-28 08:57:22 Kagen kan sagtens fryses også med glasur, men så er det en fordel at lægge et stykke bagepapir over glasuren Der skal natron i kagen, ikke bagepulver, hvis man putter bagepulver i hæver den overhovedet ikke Bagetiden kan svinge - jeg tror typisk jeg bager den omk 40 min Tine - 2017-11-26 09:52:19 Den bliver altid rost når jeg serverer den, den er virkelig lækker. Tine - 2017-11-25 20:11:05 Den bliver altid rost når jeg serverer den, den er virkelig lækker. Tine - 2017-11-25 16:37:17 Den bliver altid rost når jeg serverer den, den er virkelig lækker. Tine - 2017-11-25 14:07:00 Den bliver altid rost når jeg serverer den, den er virkelig lækker. Tine - 2017-11-25 07:01:53 Den bliver altid rost når jeg serverer den, den er virkelig lækker. Karin Poulsen - 2017-11-19 09:36:42 Fantastisk kage ☺ Et hit HVER gang. Er der mon nogen, der har erfaring med at fryse den med glasur? Thyra - 2017-09-13 13:04:58 Denne kage er et mega hit her hjemme, jeg bruger den bradepande som fulgte med min oven, ja bage tiden kan varier fra ovn til ovn, det skalps sige jeg bruger aldrig varmluft😉 Jeg har bagt denne kage i over 5 år nu Natasha Madsen - 2017-06-16 20:24:19 Utrolig nem lækker kage, her hjemme giver vi den dog varmeluft i 30 minutter. Også den lige i skabet. Den sidder fast på nethinden her hjemme. Så den bliver bikset sammen tit ;-) Johanna - 2017-02-13 09:04:23 kan man ikke erstatte kærnemælk med normal mælk? anonym - 2016-08-24 17:43:27 uha en sukkerbumpe - reducerede sukkeret til 500 gram i kageopskriften og undlod også så meget flormelis i glassuren ( 250 gr ) det skete der overhovedet intet ved og nu tør jeg spise den med bedre samvittighed jeg brugte en stor braddepande og min kage blev fin og høj, tror at en del af det ligger i at man skal piske smør og sukker meget grundigt før alt det andet kommes i Mette - 2016-05-30 17:19:28 Hej, denne kage er megaaaaaaaa god!(: Johnny K - 2016-02-26 09:07:37 Birgit: Det kommer jo helt an på hvilken bageform/bradepande du bruger. Den person der har lavet denne opskrift bruger en meget stor bradepande, så kagen ikke bliver så høj, og skal have mindre tid, så hvis du laver den i en mindre bradepande, skal kagen selvfølgelig og have længere tid. Birgit - 2015-12-21 21:34:58 Bagetiden er misvisende. Skal have næsten en hel time. blausunset - 2015-12-08 14:15:57 hvor meget vand ( eller varm mælk), skal der bruges til glasur, og hvor meget væske til en bradepande med honningkage ? mvh Birte Lene - 2015-11-06 09:43:03 Sigtes = at noget drysses igennem en si Miha0255 - 2015-08-28 19:53:59 Hvad betyder "sigtes" Karoline - 2015-08-21 17:04:49 Mega god kage! Elsker den! Den er et kæmpe hit her hjemme:) Birgit - 2015-06-20 13:14:54 Hvordan kan I skrive at den kun skal have en halv time i ovnen ?? Nu har den været inde i 40 min og er langt fra færdig ? anonym - 2015-04-29 16:36:07 Kan den fryses Skjerbogård - 2014-10-21 19:19:09 Prøv at erstatte 1/4 af kaffen med Baileys i glasuren. Det harmonerer fantastisk til kanelen.Det er ikke nødvendigt at smelte smørret i selve kagen. Jeg pisker det hele sammen og den bliver lige så godt, lidt mindre sukker- dog skal den have 5-10 min mere i ovnen. Lone VW - 2014-08-30 17:47:01 Fantastisk kage, og lækkert med en lidt fedtfattig én af slagsen. Jeg har skiftet 1/4 af kanelet ud med stødt nellike og tilsat lidt stødt ingefær. Det gør den muligvis lidt mere julet, men her i huset er det en u-undværlig kage hele året. Egentlig kan man vel variere smagen med alverdens essenser i stedet for krydderier. Vi kalder den for "Tog-kagen", da den helst skal bages i en tog-bradepande og vendes ud og evt. pyntes. Den slipper fint, selvom den er saftig som en gulerodskage. anonym - 2014-08-29 22:20:41 Kagen skal ha noget længere tid i ovnen, end 20 minutter! Mig - 2014-08-03 16:51:04 Well, først gang jeg bage kanel kage.. Den er lige blevet færdig.. Men den er slet ikke hævet. Pernille Juul - 2014-07-20 09:58:54 Kan den fryses?:) Sebastian Boel - 2014-07-02 12:25:56 Fantastisk god mig - 2014-06-24 18:22:46 Nogen forslag til en anden glasur? Har ikke lige past. æg.. Fortrækker lyse glasurer :) på forhånd tak :) anonym - 2014-05-08 20:09:26 Fantastisk god kage! Den holder sig frisk i næsten en hel uge, hvis man pakker den godt ind :-) Charlotte - 2014-04-09 15:42:00 Virkelig god. Kan varmt anbefales, men skal have 40-45 min i ovnen. Anders - 2013-11-23 17:34:39 Har bagt efter denne opskrift mange gange og har fundet ud af at vis man bruger 600g sukker istedet for de 800g bliver den efter min smag meget bedre! Mig - 2013-10-15 14:18:58 Super lækker kage, men er man ikke til at den skal være så sød, kan man sagtens undlade at komme så meget sukker i, 200 g mindre sukker gør ikke kagen mindre god, kun mindre sød :) Vil også lige tilføje at jeg flere gange har lavet kagen i muffinsforme (giver mellem 50-60 stk alt efter hvilken størrelse muffinsforme man vælger at bruge) De kan sagtens fryses og har ikke nogen betydning for glasuren ;) Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne