Farseret peberfrugter (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : |
|
|
Skær stilken og et stykke af det nederste af peberfrugterne og fjern frøstol og kerner. Fyld hakket oksekød i, men stop dem ikke for meget. Læg låget på igen og læg peberfrugterne i stegesoen. Smør peberfrugterne med halvsmeltet smør og hæld tomatpure og fløde ved. Steg peberfrugterne i ca. 1 time ved 250 grader.
Serveres med spaghetti. |
|
Opskriften er vist 24733 gange,
og udskrevet 769 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Flute er også godt til i stedet for spaghetti |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne