Honningkage (Bradepandekage)

Honningkage (Bradepandekage), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
150 g.blødt smør
200 g.råt rørsukker
1.5 dl.fast dansk honning
3 æg (vægtklasse 3)
250 g.hvedemel
1 spsk.bagepulver
1 spsk.kanel
1 tsk.stødt nellike
1 tsk.muskatblomme, stødt
1 spsk.groft knuste fennike- eller anisfrø (kan udelades)
 
 Pynt:
100 g.smeltet chokolade
 
Opskrift:
Pisk smør og sukker skummende, smelt, afsval og rør honningen i dejen og pisk æggene i ét ad gangen. Bland mel, bagepulver og krydderier og vend melblandingen i dejen, der fyldes med i en velsmurt, let raspet aflang, firkantet eller rund form (1½ liter) og bages ved 175 grader i ca. 1 time, til den er fast i midten. Tag kagen ud og lad den afkøle, før den pyntes.





karakterer:
Opskriften er vist 13655 gange,
og udskrevet 344 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-05-08 15:21:38
Husk at bruge en god chokolade

  -   2008-01-12 14:20:41
det er en god kage

  -   2005-01-01 01:01:01
1 TESKE bagepulver er nok!!