Honningkage (Bradepandekage)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning Indsendt : Red : |
|
|
Pisk smør og sukker skummende, smelt, afsval og rør honningen i dejen og pisk æggene i ét ad gangen. Bland mel, bagepulver og krydderier og vend melblandingen i dejen, der fyldes med i en velsmurt, let raspet aflang, firkantet eller rund form (1½ liter) og bages ved 175 grader i ca. 1 time, til den er fast i midten. Tag kagen ud og lad den afkøle, før den pyntes.
|
|
Opskriften er vist 13655 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2019-05-08 15:21:38 Husk at bruge en god chokolade malthe - 2008-01-12 14:20:41 det er en god kage hgg - 2005-01-01 01:01:01 1 TESKE bagepulver er nok!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne