Hindbærkage (clafoutis)
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør marcipan og sukker sammen. Rør æggene i et ad gangen og rør melet i. Fyld dejen i en bradepande, ca 35x22 cm, og forbag den på midterste rille ved 200 grader C. alm. ovn i 12 min.
Æggeblommer og sukker røres sammen med majsstivelsen. Bring mælk og fløde i kog i en gryde. Hæld den kogende mælk i æggemassen og hæld cremen tilbage i gryden. Rør til den koger og lad den koge igennem i 2-3 min. Bred cremen ud over den forbagte bund og fordel hindbærrene over. Bag kagen yderligere 15 min. ved 200 grader C. alm. ovn, til cremen er let gylden. Skær kagen i passende stykker og server den med iskoldt flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 60630 gange,
og udskrevet 1285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2024-03-09 13:49:57 kan man bage den dagen før? anonym - 2013-04-17 19:43:26 Skal den helst spises lun? anonym - 2013-04-05 23:36:19 Man kan med fordel blande hindbær og jordbær, så den ikke bliver for sød, men heller ikke for syrlig. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne