Harlekinskagen
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Smør og sukker røres blødt og skummende, og heri æggene et ad gangen, derefter mel med natron, krydderierne og til sidst de hakkede mandler, creme fraiche og marmeladen. Alt blandes godt og fordeles i en bradepande, der er foret med bagepapir eller folie, der er smurt godt, og som skal have en størrelse af ca. 25x35 cm. Kagen bager på næstnederste rille ved 200 grader i ca. 30 minutter, prøv med en strikkepind, om kagen er bagt. Kagen afsvales og glasuren røres sammen:
Her røres æggehviden i sukkeret sammen med eddike, og dette skal røres godt, til glasuren er tyk og sej, evt. kommer de lidt mere æggehvide i. Glasuren hældes over den bagte kolde kage, og vil tørre i løbet af 5 minutter, men inden da drysser de alle de hakkede frugter over. Med denne glasur kan de skære kagen ud i passende stykker og gemme dem i en kagedåse. Er det glasur med vand, bliver det hele sukkerfedtet.
|
|
Opskriften er vist 13623 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne