Vegetarisk brændende kærlighed

Vegetarisk brændende kærlighed, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Vegetarisk brændende kærlighed, billede 4 Vegetarisk brændende kærlighed, billede 1 Vegetarisk brændende kærlighed, billede 2 Vegetarisk brændende kærlighed, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber, hvid
   
1 dl. Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kog kartoflerne godt møre uden salt hæld vandet fra og pisk dem mens du tilsætter varm mælk. Smag til med salt og peber.

Skær tomater og hvidløg i strimler.

Opvarm olien og til sæt tomater og hvidløg lad det simre lidt og tilsæt eddike og vand og lad det simre videre i 15 minutter.

Arranger mosen midt på tallerkenen, Hæld den krydrede tomatsauce over.





karakterer:
Opskriften er vist 86064 gange,
og udskrevet 1049 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (55 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1781 (424 kcal)
KJ pr. Portion 1781 (424 kcal)
Vægt ialt 430 gram
Vægt pr. Portion 430 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 414 KJ (98 kcal)
Protein 2.0 gram
Fedt 3.9 gram
Kulhydrat 14.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-27 13:52:04
super opskrift - men skal have flere krydderier. Kartoflerne koges med hvidløg og løg, moses og tilsættes salt og peber. 2 æg piskes med en gaffel, og tilsættes 2-3 spsk vand. Steg cherrytomater til de er bløde, og sæt tilside. Når omeletten er ved at stivne - tilsættes først reven lagret os og dernæst de stegte tomater. Omeletten vendes over den ene halvdel, og steger yderligere 2 minutter.