Æg i løgsauce

Æg i løgsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.usaltet smør
500 g.finthakket løg
 salt
1 spsk.hvedemel
2.5 dl.mælk
 peber
 Muskatnød, stødt
1 knsp.safran opløst i 1 spsk. vand
8 hårdkogte æg skåret i kvarte
 hakket persille
 
Opskrift:
Smelt smørret i en tykbundet gryde for lav varme. Tilsæt løgene og salt efter smag, læg låg på, og lad løgene simre bløde i ca 15 min. må ikke tage farve. Drys melet over løgene, rør godt. Tilsæt mælken, roligt- under omrøring, rør til det er kommet i kog. Skru ned på den absolut laveste varme, og lad saucen koge videre i ca. 20 min. under hyppig omrøring. Kværn peber og riv muskatnød over. Rør den opløste safran i, og vend æggene i med en meget forsigtig hånd, varm forsigtig igennem. Hæld retten i et varmt fad, drys med persille, og server.





karakterer:
Opskriften er vist 7586 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu