Æg i løgsauce
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret i en tykbundet gryde for lav varme. Tilsæt løgene og salt efter smag, læg låg på, og lad løgene simre bløde i ca 15 min. må ikke tage farve. Drys melet over løgene, rør godt.
Tilsæt mælken, roligt- under omrøring, rør til det er kommet i kog. Skru ned på den absolut laveste varme, og lad saucen koge videre i ca. 20 min. under hyppig omrøring.
Kværn peber og riv muskatnød over. Rør den opløste safran i, og vend æggene i med en meget
forsigtig hånd, varm forsigtig igennem.
Hæld retten i et varmt fad, drys med persille, og server.
|
|
Opskriften er vist 7587 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne