Nøddesteg i mørdej
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
|
|
Sellerien renses og skæres i skiver, som dampes let møre. Imens rengøres løget, skæres i tern og svitses glasklare i lidt olivenolie. Den færdigdampede selleri rives groft, blandes med løg, nødder, tamari og rosmarin. Den færdige nøddefars smages evt. til med havsalt. Farsen kan bages i en smurt form ved 200 grader i 30-40 min. Eller den kan indbages i
Mørdej: Smørret smuldres i melet sammen med havsalt. Til sidst æltes det hele hurtigt sammen med mælken. Dejen stilles evt. koldt, inden den rulles ud. Læg farsen på den udrullede dej, pak dejen om farsen og form den pænt, læg sammenfolningen nederst, og bag ca. 40 min. ved 200 gr. |
|
Opskriften er vist 12607 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Birthe R - 2012-02-14 18:56:02 Rigtig god steg, mørdejen er nem og arbejde med. Næste gang jeg laver den vil jeg dog brune stegen inden jeg lægger den i mørdejen, så tror jeg stegen bliver mere gennembagt. Flot indbagt steg og med rigtig god smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne