Fyldte auberginer (vegatar)
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200°.
Prik auberginerne med en kødnål og læg dem i et ildfast fad. Bag dem ca. 1/2 time. Skær rodenden af auberginerne og udhul dem forsigtigt med en ske. Er de for hårde, skal de bages lidt længere. Hak fyldet fint. Lad auberginerne køle af. Rist risene i en tør gryde til de har taget farve og dufter let brændt, 6-8 min. Hæld 4 dl vand, 1 tsk. salt og laurbærbladene ved og kog risene for svag varme til vandet er fordampet og risene er møre ca. 30 min. Tag laurbærbladene op. Sauter løgene i olivenolie til de er klare, vend grønsager, hvidløg, chili og salvieblade i og sauter yderligere 3-4 min. Bland med risene og aubergineindmaden og smag til med salt og peber. Lad fyldet køle lidt af og fordel det så i auberginerne. Luk enden med en halv tomat. Læg auberginerne i et smurt fad og bag dem ca. 20 min. ved 200°. Server med en grøn salat og et godt brød. |
|
Opskriften er vist 36403 gange,
og udskrevet 857 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-10-04 11:39:10 Kan retten fryses Natasjah - 2010-04-10 16:46:13 ville det mon virke godt med en pebberfrugt istedet for Auberginen? Sonja - 2007-03-17 10:24:17 Der står jo fyldet skal i auberginerne og bages i ovnen Morten - 2005-01-01 01:01:01 Skal grønsagerne proppes med ind i auberginerne? eller skal de spidses ved siden af? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne