Bagte kartofler med avocado
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skrubbes, urenheder fjernes og de vendes i olien. Kommes i et ildfast fad og bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 1 time, til de er møre.
Rødløg og peberfrugt renses og skæres i små tern. Avocadoen moses med en gaffel og blandes med citronsaft, peber, løg og cayennepeber. De bagte kartofler halveres på langs og serveres med avocadomosen og pyntes evt. med lidt revet peberrod. |
|
Opskriften er vist 92050 gange,
og udskrevet 2189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (27 stemmer) |
|
Kommentarer StineS - 2010-04-23 13:21:15 Smager fantastisk! Kan varmt anbefales ;) dornie61 - 2005-01-01 01:01:01 dejlig mad Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 I stedet for at pynte med revet peberrod bruger jeg gerne oliven og soltørrede tomater samt evt. også syltede hvidløgsfed. Det er en fin vegansk ret. Serveres evt. med brød til. En enkelt skoldet og flået tomat er fin i avocadomosen der også kan smages til med hvidløg el. chili (hvis man ikke har cayennepeber). anonym - 2005-01-01 01:01:01 Evt. put lidt hvidløg - fantasitsk tilbør til en god sommerbøf fra grillen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne