Selleripande
Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri Indsendt : |
|
|
Sellerien skrælles og rives groft. Blandes med 2 sammenpiskede æg, gurkemeje og urtesalt. Olien varmes op på en pande og selleriblandingen kommes på. Det steger ved god varme på begge sider indtil den er lysebrun og sammenhængende. Kan serveres som en selvstændig frokostret eller som tilbehør til aftensmad.
|
|
Opskriften er vist 17435 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer hennymormor - 2008-12-09 23:56:59 Nem opskrift, og smagte bedre end forventet Conny L - 2007-01-14 22:35:40 Glemte at "sige", at som små "bøffer" er de bedst, og gerne med reven rå Rødbeder i stærk dressing til. Conny L - 2007-01-14 22:33:54 Super nem opskrift, også til buffet, hvor der er vegatianere, smager godt for alle vi andre også |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne