Rejecocktails
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Salaten skæres i fine strimler. Bland salaten med rejerne i høje portionsglas. Bland mayonnaisen med tomatsaft, engelsk sauce og cognac og hæld den over.
Lad rejecocktailen stå 2 timer i køleskabet inden den serveres med ristet brød og hvidvin til Tips: Variation: Anret jomfruhummerhaler på samme måde |
|
Opskriften er vist 75342 gange,
og udskrevet 1203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2005-01-01 01:01:01 lidt cremefrece & mindre mayonnaise |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne