Bountykage 03
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmælk Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Æggehviderne piskes meget stive, heri blandes flormelis og kokosmel. Dejen hældes i springmorm foret med letsmurt papir. Bages på nederste rille ved 175 grader i 45 min.
Creme:
Æggeblommerne røres med flormelis og heri røres blødt smør og smeltet chokolade. Cremen hældes over den færdig bagte marengskage mens den stadig er lun. Kagen skal toppes med lidt flødeskum inden servering.
Tips: Æggene skal være salmonelafri da de skal bruges rå |
|
Opskriften er vist 22568 gange,
og udskrevet 540 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Anette Christensen - 2010-11-01 18:24:01 Alle gode x 3: Kan opskriften ikke blive revideret, så der under creme står: 4 pasteuriserede æggeblommer - og ikke anført som "tips" efter opskriften. Ditte - 2010-03-30 16:19:50 Du kan sløre det meget søde ved at rive lidt appelsinskal i chokoladecremen. Karoline - 2008-09-15 20:10:27 Name nam! Hvis du ikke har noget chokolade, så kom cacao og lidt mælk i. Mangler du past. æg tag bunden ud efter ½ time kom cremen på og i ovenen det sidste kvarter. Hanne Pedersen - 2005-01-01 01:01:01 Kagen hedder også Islandsk lagkagea Annette Lind - 2005-01-01 01:01:01 Prøv også den hurtige version hvis du inger past. æg har. Smør i stedet nutella ovenpå istedet for. Pynt med flødeskum og revet chokolade. Mums.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne