Okseinderlår med grønsager (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 112140 gange,
og udskrevet 2375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Berit - 2022-12-05 18:39:13 Dejlig smag. Kød hårdt og tørt. Gætter på 200 grader i en time. Så tror jeg den er der. Per - 2013-10-13 11:21:06 Tiden er i overkanten hvis man ønsker rød/rosa kød kenneth lykkeberg - 2009-01-07 20:15:53 Den der med at den skal steges 1 time og 15 minutter den holder ikke lige hver gang. Hvis man godt vil have en Rosa steg skal man have et stege termometer klar de nskal ud ved en kerne tempratur ved 57-60 grader. Der efter skal den hvile til den er oppe på 65 Grader. Inger - 2008-11-13 20:07:03 synes Nynnes kommentar er relevant, men jeg ville lægge nogle hele godt vaskede kartofler med i stegesoen.............samt lidt flere grønsager, hvis det skal række til 4 nynne - 2007-08-18 15:44:43 smager rigtigt godt;) men hvis man skal gøre retten mere lækker skal man putter nogle kryderurter i også hihi |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne