Gulerodskage med mandler og rosiner
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og olie piskes grundigt sammen og herefter kommes æggene i et ad gangen. Mel, bagepulver, natron, salt, kanel og vanille røres sammen med æggemassen, og nu kommes de grofthakkede mandler, de fintrevne gulerødder og rosinerne i. Hæld dejen i en smurt bageform, og bag kagen ved 175-180 grader i ca. 45-50 min.
|
|
Opskriften er vist 21803 gange,
og udskrevet 675 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer jørgen - 2011-08-27 16:48:57 Rigtig god kage !! God ide med mørkt hakket chokolade istedet for rosiner Connie - 2009-01-24 16:22:13 Supergod saftig og svampet kage. Jeg byttede 50 gram rosiner ud med 50 gram grofthakket mørk chokolade - lækkert :-) Christine - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig go' ! dejlig saftig, især med den glasur fra 'Gulerodskage med glasur' ;D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne