Gulerodskage med solsikkekerner
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Bland alt det tørre (farin, mel etc.). Tilsæt æg, olie, gulerødder og nødder (solsikkekerner). Bages ved 175°C i 1 time. Kagen er også god efter en uge! Solsikkekerner og nødder kan også blandes med et udmærket resultat! Dobbelportion svarer til en bradepande.
|
|
Opskriften er vist 15510 gange,
og udskrevet 377 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Malene - 2005-01-01 01:01:01 Lidt tør og smagløs meget stor portion. Men bliver dog spist. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne