Gulerodskage med rosiner
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Olie, sukker, salt, rosiner, kanel og æg røres. Mel, bagepulver og vanillesukker blandes og røres i sammen med de groft revne gulerødder. Fyldes i en smurt form 18 * 24 cm. Bagetid ca 45 min ved 170 grader.
|
|
Opskriften er vist 20330 gange,
og udskrevet 551 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer pia søgaard - 2017-08-19 08:09:15 Skulle der ikke have stået olie i stedet for vand? Karin - 2015-10-15 12:34:35 Hvofor står der olie i fremgangs måden ? når der Ike ear med I opskriften. Ane-marie - 2014-08-29 01:52:06 Der står ikke hvor meget olie jeg skal bruge :-/ Lea - 2010-02-22 16:40:35 Kagen kunne godt bruge en smule mere sukker. Jeg synes jeg fulgte opskriften nøje, men den blev ikke særlig sød ift at det er en kage. Sofie - 2009-04-25 14:30:24 Hvor mange personer er der til? casinovh - 2008-10-16 21:23:32 En rimelig okay, og sund kage. Sanne - 2007-10-20 17:49:35 superlækker! Dejlig krydderkage-agtig... beck - 2005-01-01 01:01:01 rigtig lækker kage, den var dejlig "fugtig" Marie - 2005-01-01 01:01:01 jeg prøvede bare at putte ca. 2 spsk skeer olie i Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Hvor meget olie skal der i???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne