Gulerodskage med abrikos og valnødder
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fedtstof, honning, olie og æg luftigt. Riv gulerødder mellemfint og rør dem i. Pres citronen og tilsæt saften. Hak valnødder og rosiner og rør dem i blandingen sammen med abrikosmarmelade. Sigthvedemel og bagepulver i blandingen og bland det hele godt. Smør en rund form og drys den med sesamfrø. Hæld gulerodsdejen i formen og bag den ved 180 grader på midterste rille i ca 45 min, eller til den har fået en fin farve. Lad kagen køle en anelse og vend den derefter ud på et fad.
Tips: I stedet for abrikosmarmelade kan du blande marmelade eller syltetøj med en anden smag i. Du kan skifte noget af guleroden ud med revet æble, for en sødere smag. |
|
Opskriften er vist 9443 gange,
og udskrevet 236 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne