Glumsø æblekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Æblemosen koges op og smages til med sukker og vanille.
Æg og fløde piskes sammen og blandes i den varme - ikke kogende - æblemos. Raspen og sukkeret blandes og ristes i smørret. Den smørristede rasp lægges i et ovnfast fad. Den færdigblandede æblemos lægges ovenpå raspen og overdrysses med hakkede mand- ler, hvorefter hele æblekagen bages ved 170° i ca 50 minutter. Efter bagningen vendes æblekagen og serveres med en pynt af flødeskum og hakkede mandler. |
|
Opskriften er vist 19675 gange,
og udskrevet 308 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne