Ferskenkage med sesam
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Rør smørret blødt og rør sukkeret i lidt ad gangen, til blandingen er let og hvid. Rør æggene i ét ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det i med let hånd. Bred dejen ud i en bradepande, ca 30 * 36 cm. Skær de afdryppede ferskner i både og læg dem i rækker på toppen af dejen. Drys med sesam og bag kagen på næstnederste rille ved 190° i ca 30 min. Køl af og skær den i passende stykker.
|
|
Opskriften er vist 11562 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne