Dorthes bradepandekage

Dorthes bradepandekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
2 æg
275 g.sukker
250 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
2 dl.fløde
 
 Fyld:
225 g.svesker uden sten
2 appelsiner kødet heraf
40 g.mandelflager
 
Opskrift:
Æggene piskes godt med sukkeret. Melet blandes godt med bagepulveret og røres i skiftevis med fløden. Smør bradepanden, ca 32*25 cm. Bred dejen ud i formen. Snit sveskerne i tynde strimler. Skær skallerne af appelsinerne med en skarp kniv, skær appelsinkødet i små terninger og bland dem med de strimlede svesker. Fordel fyldet over dejen, tryk det ned så det drukner i dejen. Strø mandelflagerne på toppen. Stil kagen i ovnen på midterste rille ved 175 grader og lad den bage ca 50 min.





karakterer:
Opskriften er vist 20241 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu