Decemberkage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blend mandlerne eller hak dem med en kniv. Rør blødgjort smør godt med sukker. Tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Rør hvedemel og mandler i dejen. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen evt. af 2 gange. Hæld dejen i en smurt bradepande (23x33 cm).
Bland sukker og kanel og drys det over kagen. Bag kagen nederst i ovnen. Ca. 40 minutter ved 175 grader C. alm. ovn. Skær kagen ved servering i tynde skiver. Tips: Kagen er velegnet til frysning. |
|
Opskriften er vist 58090 gange,
og udskrevet 1206 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer thomas - 2012-12-22 08:04:16 smager rigtig godt med æbler anonym - 2011-12-19 23:41:42 Prøv at udskifte smøret med olie Jeg har ikke prøvet men jeg har gjort ved andre kager. Jeg bruger solsikkerolie eller vindruekerneolie Fru Rasmussen - 2011-12-18 23:21:33 Ak ja - de fedtforskrækkede går glip af meget. Johanne - 2010-12-19 23:33:23 man kunne jo eksperimentere med mindre fedtstof, og så tror jeg forøvrigt at den ville smage helt fantastisk, hvis man lægger æblestykker oven på dejen før man drysser den med kanelsukker!!! kirsten - 2009-12-16 20:13:48 Jeg tør godt prøve den. Er ikke så fedtforskrækket. Karina,søndersø. 6-12-08 - 2008-12-06 02:11:31 Jeg troede lige at jeg havde fundet en lækker opskrift, men da jeg så hvor meget fedtstof kagen indeholder slettede jeg den hurtigt fra min mail. Øv kan der ikke komme nogle kager hvor vi ikke skal ud og løbe 30km når vi har spist et lille stykke. Solveig - 2008-11-24 15:44:47 Jeg vil ikke engang prøve den. 500 g smør er da vist lidt i overkanten. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne