Daddelkage
Hovedingrediens : Frugt - Dadler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg vand og dadler i en gryde. Lad blandingen koge ved svag varme og rør nu og da, så dadlerne bliver til mos.
Tilsæt sukker og fedtstof. Tag gryden fra varmen og pisk til massen er kølet af. Tilsæt æggene et af gangen. Bland resten af de tørre ingredienser sammen og kom dem i dejen. Hæld dejen i en smurt og raspdrysset bradepande ca. 23x33 cm. Bag kagen i ovnen knapt 1 time ved 170 grader C. alm. ovn. Kagen er færdigbagt når den løsner sig fra kanten. |
|
Opskriften er vist 79194 gange,
og udskrevet 1361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer - - 2013-01-21 07:07:37 Kan man bruge friske dadler? Jeannie - 2011-01-23 23:49:13 Jeg har lavet den mange gange, og hver gang helt uden sukker. Jeg putter engang imellem en anelse akaciehonning eller agave sirup i istedet for sukker - og den smager stadig fantastisk :-) Helene - 2008-12-08 16:20:51 Er der nogen der ved om man kan lave den uden sukker? Dadler er rimeligt søde i forvejen, men måske sukkeret gør noget ved dejen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne