Creme fraiche-sauce med citronskal
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Creme Fraiche Indsendt : Red : |
|
|
Bland det hele og smag til. Stilles i køleskab nogle timer før servering. Rør rundt inden servering.
Hæld saucen hen over rensede, røgede ørred-, silde- eller makrelfileter. Pynt med dildkviste og servér retten som forret.
|
|
Opskriften er vist 23946 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne