Grillede kyllingelår med enebær

Grillede kyllingelår med enebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeunderlår

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6-9 ferske kyllingeunderlår
2 tsk.tørrede enebær
0.5 dl.olivenolie
1 tsk.salt
 peber
 bladeSalvie, frisk 2-4 pr. lår
1 pk.bacon i skiver
 
 Bønnesalat
200 g.hvide bønner
2 fedfinthakkede hvidløg
0.25 dl.olivenolie
0.25 dl.hvid balsamico
 salt
 peber
100 g.hakket Bon Appetit
 olivenblanding u/sten
1-2 rødløg i meget smalle både
400 g.små tomater
1 bdt.hakket bredbladet persille
 
 Tilbehør:
 Pane di Matera fra Specialbageren
 
Opskrift:
Læg bønnerne i blød i koldt vand natten over. Kassér vandet og kog dem ca. 35 minutter i letsaltet vand.

Træk skindet på kyllingelårene tilbage. Knus enebærrene med en morter og rør dem sammen med oliven-olie, salt og peber. Pensl kyllingelårene med kryd-derolien og træk skindet på plads.
Læg nogle salvieblade på hvert lår og sno en skive bacon omkring. Grill kyllingelårene ca. 45 minutter i god afstand til kullene eller grill dem indirekte i en kuglegrill. Vend kyllingelårene jævnligt og pas på de ikke bliver brændte.

Pisk hvidløg, olivenolie og balsamico sammen og smag dressingen til med salt og peber. Hæld dressingen over de kogte afdryppede bønner og lad det trække, til de er helt kolde. Tilsæt oliven, rødløg, kvarte eller halve tomater samt persille og lad salaten trække yderligere i 30 minutter.

Servér salaten til kyllingelårene sammen med lunt brød.

Tips:

Kyllingelårene kan selvfølgelig også steges i ovnen. Læg dem på en rist over en bradepande, så fedtet kan dryppe fra og steg dem ca. 45 minutter ved 200°C.





karakterer:
Opskriften er vist 24847 gange,
og udskrevet 667 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu