Kyllingelår på grill
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeunderlår Kilde : Føtex Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg bønnerne i blød i koldt vand natten over.
Kassér vandet og kog dem møre ca. 35 minutter i letsaltet vand.
Træk skindet på kyllingelårene tilbage. Knus enebærrene med en morter og rør dem sammen med oliven-olie, salt og peber. Pensl kyllingelårene med krydderolien og træk skindet på plads. Læg nogle salvieblade (2-4 pr. lår ) på hvert lår og sno en skive bacon omkring. Grill kyllingelårene ca. 45 minutter i god afstand til kullene eller grill dem indirekte i en kuglegrill. Vend kyllingelårene jævnligt og pas på de ikke bliver brændte. Pisk finthakkede hvidløg, olivenolie og balsamico sammen og smag dressingen til med salt og peber. Hæld dressingen over de kogte afdryppede bønner og lad det trække, til de er helt kolde. Tilsæt oliven, rødløg, kvarte eller halve tomater samt persille og lad salaten trække yderligere i 30 minutter. Servér salaten til kyllingelårene sammen med lunt brød. Tips: Kyllingelårene kan selvfølgelig også steges i ovnen. Læg dem på en rist over en bradepande, så fedtet kan dryppe fra og steg dem ca. 45 minutter ved 200°C. |
|
Opskriften er vist 64721 gange,
og udskrevet 656 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne