Fennikelsalat med salami
Hovedingrediens : Grøntsager - Fennikel Indsendt : |
|
|
Rens fennikelen, fjern rodfæstet og stilkene, men gem de grønne kviste. Hak de grønne kviste og stil dem til side. Halver fennikelknoldene og skær dem i tynde strimler. Læg strimlerne i en skål.
Pres citronen over fennikelen og bland det med sukker, salt, peber og olie. Bland godt. Dæk med plastfolie og lad salaten trække 15 min i stuetemperatur.
Hak persillen. Lav et snit i salamiskiverne og rul dem sammen til kræmmerhuse.
Anret fennikelsalaten på tallerkener. Drys med det hakkede grønne fra fennikelen og persillen. Læg salamikræmmerhusene på og servér med f.eks. hvidt brød eller Ciabatta.
|
|
Opskriften er vist 12182 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne