Bøf stroganoff (Bålmad)
Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød Oprindelsesland : Rusland Indsendt : Red : |
|
|
Løgene skæres i små terninger og brunes i gryden.
Kødet skæres i strimler, ca. 1 cm. tykke, der brunes sammen med champignon i skiver, krydderier og tomatpure.
Vand tilsættes til det dækker og retten småkoger i ca. 45 minutter.
Skyen jævnes og fløde/mælk tilsættes. Kan serveres med kartoffelmos eller ris og salat. Tips: Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump. |
|
Opskriften er vist 39647 gange,
og udskrevet 1180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne