Frugt scones
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Sigt mel, sukker og bagepulver ned i en skål.
Gnid smørret i, til blandingen er grynet, derefter tilsættes den tørre hakkede frugt
Kom mælken i og rør det sammen.
Ælt dejen på et melet bord.
Rul den ud i ca 2 cm. tykkelse.
Stik cirkler ud 5 cm. og læg dem på bagepapir.
Bollerne pensles med mælk og bages i en varm ovn ved 220 grader i 10 minutter.
Lad dem køle af på bageristen.
|
|
Opskriften er vist 30480 gange,
og udskrevet 856 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Ilhja - 2009-02-12 12:33:12 Er især godt med tørret tranebær! Sebbøh - 2005-01-01 01:01:01 Ja du kan bruge frosne frugter men det ville være en meget god ide at tø dem op først, og områderne omkring bliver jo også lidt blødere end det andet! tfj - 2005-01-01 01:01:01 kan man ikke bruge friske eller frosne frugter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne