Sirupsbrød
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sirup Indsendt : Red : |
|
|
Kom mælk, reven appelsinskal og salt i en kasserolle og varm det op til kogepunktet.
Tag kasserollen fra varmen, rør siruppen i og lad det køle.
Rør gæren med 1 tsk. sukker og 2 dl. håndvarmt vand.
Lad det stå til det skummer.
Hæld ca. 2 dl. mel i en stor skål. Tilsæt gæren, mælken og æg og pisk det grundigt sammen, helst med elpisker (dejkroge). Tilsæt resten af melet og rosinerne. Dejen er meget blød. Dæk skålen med smurt husholdningsfilm og lad dejen hæve lunt til dobbelt størrelse ca. 45 minutter. Rør den igennem og hæld den i 3 en smurt 3 liters gryde. Dæk den til og lad den hæve i 20 minutter. Bag sirupsbrødet i en varm ovn ved 200 grader i ca. 50 minutter. Prøv med en strikkepind. Vend det ud på en bagerist og lad det køle. Pak grydens håndtag ind i folie. |
|
Opskriften er vist 13762 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne