Oksebryst med grønsager (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Indsendt : Red : |
|
|
Skær porre, gulerødder og selleri i små stykker og kom dem, marvknogle, oksebrystet og vandet i stegesoen. Vandet skal dække kødet. Kog oksebrystet i 2-3 timer ved 200 grd. I de sidste 10-15 minutter koges blomkålsbuketter og ærter med. Der kan også koges kartofler i terninger i denne ret. Drys persille på til sidst. Jævn saucen og smag den til.
|
|
Opskriften er vist 37080 gange,
og udskrevet 686 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Birger - 2010-01-05 17:27:26 Poor Penny! Nobody answered you through all that time ;<) Stegeso is a pottery cooking pot in (lid and bottom) it is internationally also known as a "Römertopf" (the German name). penny - 2007-02-14 17:44:57 stegsone? what is that? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne