Chokoladekage med toscaglasur 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Alle ingredienserne til dejen røres sammen. Bages i en bradepande ca. 23x33 cm i ca. 15 min. ved 200 grader C. alm. ovn.
Glasuren varmes igennem. Smøres på kagen og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 min. |
|
Opskriften er vist 77699 gange,
og udskrevet 913 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Jølby - 2012-07-05 15:19:41 prøv at putte mandler i selve dejen, det smager dejligt! Moska - 2007-02-15 15:36:22 Prøv med kakao i stedet for mandler det smager rigtig godt. Maria - 2005-01-01 01:01:01 Uhmmm super lækker kage, har aldrig smagt noget bedre Line - 2005-01-01 01:01:01 Prøv med kærnemælk i stedet for alm. mælk, bliver utrolig luftig knudstrup - 2005-01-01 01:01:01 kanon god kage, prøv at komme et par moste bananer, eller lost most fesken i det giver en dejlig frisk smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne