Chokolade- og marcipankage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Blend eller mos æg, smør, konfektmasse og kakao sammen.
Fyld dejen i en smurt bradepande og bag 20 min ved 200 grader C. alm. ovn. Afkøl kagen. Smelt chokolade over vandbad, tilsæt mandlerne, og overtræk kagen. Pynt med kandiserede violer. |
|
Opskriften er vist 59660 gange,
og udskrevet 689 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Tilde - 2016-10-14 16:12:54 Den er rigtig god tina - 2011-10-09 13:06:01 mener du ikke 100 g smør og ikke 100 spsk. Diana - 2011-08-18 13:56:11 jeg afprøvede den dog ikke helt efter opskriften.. men så godt som, og den smager a INTET! Anja - 2011-07-24 13:03:47 lyder lidt klam, med alt det smør der er i. 10 æg er nu også pænt mange æg. Og hvad er konfektmasse. ???? anonym - 2011-06-12 13:31:45 Den skal nok være god, men skal vist ikke under billige kager... Chi - 2007-12-28 17:10:03 det lyder nærmere som en opskrift på en ordentlig gang konfekt, der skal skæres i små tern.. :S 1 kg marcipan? - 2007-04-22 15:18:02 er i skøre?- alt - alt - for- meget- |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne