Røræg med aubergine
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Skær auberginen i skiver, der steges i olie på en pande, 3-4 minutter på hver side.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Læg skiverne i kanten af et stort fad og hold det varmt.
Pisk æggene med salt og peber, og lad røræggene stivne i smør over svag varme.
Hæld dem op midt i fadet.
Hak persillen med pillet hvidløg, bland sesamfrø i og rist det på panden i ganske lidt olie.
Drys over æggene.
|
|
Opskriften er vist 13834 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder spændende, men er det ikke alt for meget fedt (smør)? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Jeg har spist det tit som morgenmad dog uden sesam og det var i Filippinerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne