Røræg med aubergine

Røræg med aubergine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 stor aubergine
 olie
6 æg
 salt
 peber
25 g.smør
2 fedhvidløg (kan undværes)
1 bdt.Persille
1 tsk.sesamfrø
 
Opskrift:
Skær auberginen i skiver, der steges i olie på en pande, 3-4 minutter på hver side. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Læg skiverne i kanten af et stort fad og hold det varmt. Pisk æggene med salt og peber, og lad røræggene stivne i smør over svag varme. Hæld dem op midt i fadet. Hak persillen med pillet hvidløg, bland sesamfrø i og rist det på panden i ganske lidt olie. Drys over æggene.





karakterer:
Opskriften er vist 13834 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det lyder spændende, men er det ikke alt for meget fedt (smør)?

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg har spist det tit som morgenmad dog uden sesam og det var i Filippinerne