Brødpandekage
Indsendt : Red : |
|
|
Sigt de tørre ingredienser ned i en skål.
Lav et krater i midten.
Slå ægget ud, kom halvdelen af mælken i og rør dejen uden klumper.
Tilsæt resten af mælken lidt ad gangen sammen med olie.
Dejen skal være som en tyk pandekagedej.
Varm en tykbundet stegepande og smør den. Hæld dejen på i små klatter fra en stor spiseske. Lad dem bage, til overfladen begynder at boble. Vend dem og bag, til undersiden er gyldenbrun. Hold klatterne varme i et sammenfoldet viskestykke, til de alle er bagte. Kan smøres med smør, men smager også dejligt med sirup eller syltetøj |
|
Opskriften er vist 26620 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (54 stemmer) |
|
Kommentarer KA - 2009-01-01 14:05:19 Stort set samme opskrift som "Amerikanske pandekager (brunch)" - Hvorfor får denne opskrift 1.6 i karakter, når den anden får 8,4? anker - 2005-01-01 01:01:01 en rigtig brødpandekage er da en helpande med en æggekage hvori der i bunden ligger rugbrød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne