Skinketoast (Brunch)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : Red : |
|
|
Lav saucen efter opskriften på pakken.
Rens de friske champignon og skær dem i skiver.
Skær skinken i firkanter.
Kom begge dele i saucen og lad det småkoge i 5 minutter.
Tag kasserollen fra varmen og rør ½-1 dl. creme i.
Saucen må ikke blive for tynd.
Rist brødet i smør på en pande.
Fordel skinkeblandingen over.
Drys med peber.
I stedet for skinke kan man bruge tunge eller pålægsrester.
|
|
Opskriften er vist 25260 gange,
og udskrevet 334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne