Skinketoast (Brunch)

Skinketoast (Brunch), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 posepulver til hvid sauce
1.5 dl.mælk
125 g.friske champignon
125 g.kogt skinke tykt skåret
1 dl.creme fraiche
4 skiverlandbrød
 smør
 hvid peber
 evt.persille
 
Opskrift:
Lav saucen efter opskriften på pakken. Rens de friske champignon og skær dem i skiver. Skær skinken i firkanter. Kom begge dele i saucen og lad det småkoge i 5 minutter. Tag kasserollen fra varmen og rør ½-1 dl. creme i. Saucen må ikke blive for tynd. Rist brødet i smør på en pande. Fordel skinkeblandingen over. Drys med peber. I stedet for skinke kan man bruge tunge eller pålægsrester.





karakterer:
Opskriften er vist 25260 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu