Bacon-toast
Hovedingrediens : Svinekød - Bacon Indsendt : |
|
|
Steg baconskiverne, til de er sprøde.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle.
Pisk æg og mælk sammen.
Drys med salt og peber.
Læg brødskiverne i æggemassen.
De skal helst opsuge det hele.
Vend dem.
Lad smørret smelte på panden.
Steg brødet på begge sider, til det er gyldent.
Serveres på varme tallerkner med det sprøde bacon over.
Prøv ahornsirup over det smager forbavsende godt.
|
|
Opskriften er vist 32989 gange,
og udskrevet 646 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Michael - 2014-09-27 10:49:56 Hvad er back bacon? Kristina - 2005-01-01 01:01:01 det smager også rigtig godt med toastbrød... Og prøv så at steg nogle pøler og champignon på panden bagefter, så bliver det helt perfekt! MUMS!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne