Bacon-toast

Bacon-toast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 skiverback bacon
3 store æg
4 spsk.mælk
 salt
 peber
4 tykke skiver franskbrød
25 g.smør
 
Opskrift:
Steg baconskiverne, til de er sprøde. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Pisk æg og mælk sammen. Drys med salt og peber. Læg brødskiverne i æggemassen. De skal helst opsuge det hele. Vend dem. Lad smørret smelte på panden. Steg brødet på begge sider, til det er gyldent. Serveres på varme tallerkner med det sprøde bacon over. Prøv ahornsirup over det smager forbavsende godt.





karakterer:
Opskriften er vist 32983 gange,
og udskrevet 646 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-09-27 10:49:56
Hvad er back bacon?

  -   2005-01-01 01:01:01
det smager også rigtig godt med toastbrød... Og prøv så at steg nogle pøler og champignon på panden bagefter, så bliver det helt perfekt! MUMS!!!