Kogt oksebryst (Stegeso)
Hovedingrediens : Oksekød - Oksebryst Indsendt : Red : |
|
|
Kom oksebrystet i stegesoen. Hæld så meget vand på at kødet er dækket. Tilsæt salt og fint skåret grønsager. Koges i 2-3 timer ved 200 grader Hæld suppen fra og skær kødet i skiver. Anbring et lag friske eller frosne spinatblade i bunden af stegesoen. Kom smørklatter og salt på og læg kødet over. Lad det dampe i ca. 10 minutter til spinaten er kogt.
|
|
Opskriften er vist 30042 gange,
og udskrevet 512 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne