Madpandekager med kylling
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : Red : |
|
|
Sigt mel og salt ned i en skål.
Pisk ægget og 1½ dl. mælk i.
Pisk mere mælk i, til dejen har den rette pandekage konsistens.
Smør en pande og bag pandekagerne over rask varme. Hold dem varme. Til fyldet hakkes løget og de rensede champignon fint. Smelt smørret i en kasserolle. Svits løg og shampignon. Rør melet i. Spæd med mælken, til saucen er tyk og jævn. Lad den koge i 3 minutter. Hak kyllinge- og skinkekødet fint og kom det i saucen, der smages til med salt og peber. Fordel fyldet på 4 pandekager. Rul dem op og server straks. De overskydende pandekager kan fryses med smørrebrødspapir imellem. Optøningstid ca. 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 21944 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne