Fandens røræg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt : |
|
|
Lad bønnerne snurre i en kasserolle over svag varme.
Pil løg og hvidløg.
Hak begge dele fint.
Smelt smørret i en anden kasserolle.
Svits løgene, til de er bløde, ikke brune.
Pisk æggene med mælken, tilsæt ketchup, sennep samt salt og peber.
Hæld det ned til løgene og lad det stivne.
Skrab ofte.
Røræggene må ikke blive for tørre.
Hæld de varme bønner op i en stor skål med røræggene i midten.
|
|
Opskriften er vist 36413 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Mundilfare - 2009-09-15 14:38:47 En spændende variation over røræg.Prøv at anvende dijon.sennep i stedet for almindelig sennep og tilføj én enkelt dråbe tabasco. Det gør røræggene noget mere "fandens". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne