Fandens røræg

Fandens røræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
450 g.baked beans
20 g.smør
1 lille løg
1 fedhvidløg
6 æg
3 spsk.mælk
1 spsk.tomatketchup
0.5 tsk.sennep
 salt
 peber
 persille
 
Opskrift:
Lad bønnerne snurre i en kasserolle over svag varme. Pil løg og hvidløg. Hak begge dele fint. Smelt smørret i en anden kasserolle. Svits løgene, til de er bløde, ikke brune. Pisk æggene med mælken, tilsæt ketchup, sennep samt salt og peber. Hæld det ned til løgene og lad det stivne. Skrab ofte. Røræggene må ikke blive for tørre. Hæld de varme bønner op i en stor skål med røræggene i midten.





karakterer:
Opskriften er vist 36413 gange,
og udskrevet 292 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-15 14:38:47
En spændende variation over røræg.Prøv at anvende dijon.sennep i stedet for almindelig sennep og tilføj én enkelt dråbe tabasco. Det gør røræggene noget mere "fandens".