Krabbe-fad fra bari
Hovedingrediens : Skaldyr - Krabber Indsendt : |
|
|
Sæt æggene over i koldt vand og lad dem koge i 10 minutter.
Bring en stor gryde letsaltet vand i kog.
Kog spaghettien efter anvisningen på pakken.
Pil løget og rens peberfrugten.
Hak begge dele fint.
Svits det i smør i en kasserolle.
Det må ikke brune.
Rør melet i og spæd med mælk og fløde.
Lad saucen koge i 3 minutter.
Smag den til med sennep, salt og peber.
Lad spaghettien dryppe af.
Bland halvdelen af saucen med spaghettien, der lægges i et smurt ovnfast fad.
Drys krabbekødet over (husk at fjerne flipstiverne).
Pil æggene og skær dem i skiver, der fordeles over krabbekødet.
Hæld resten af saucen over og drys med revet ost.
Stil fadet i en varm ovn ved 190 fadet i 25 minutter, til osten er gylden.
Variation:
I stedet for spaghetti kan man koge en portion løse ris.
Gå frem efter opskriften i øvrigt.
Rejer, hummerkød eller muslinger kan bruges i stedet for krabbekød.
|
|
Opskriften er vist 15839 gange,
og udskrevet 318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Stella - 2009-07-17 18:35:56 Jeg havde fået et dåse krabbekød forærende og brugte det til denne herlige ret. Vi brugte retten som hovedret og så er den til ca. 3 personer. Retten smagte fantastisk og var rigtig nem og hurtig at lave, så det er ikke sidste gang vi får den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne